Coaching

Het verhaal erachter.

Coaching betekent dat ik jou ga prikkelen en uitdagen om zelf tot inzicht(en) te komen.  Vanuit het oplossingsgerichte gedachtegoed ben ik ervan overtuigd dat jij zelf voldoende krachten, competenties en vaardigheden hebt die jou verder kunnen helpen. Je krijgt van mij dus geen pasklaar antwoord, geen standaard advies.  


Ik coach jou met de inzet van paarden vanuit de kracht van de kudde.
In de kudde zijn de paarden immers gericht op verbondenheid. Paarden reageren op energie, intentie en lichaamstaal. Je kan jezelf niet verstoppen of je anders voordoen dan je bent. Paarden reageren zonder oordeel en komen snel tot de kern van de zaak. Je kan onmiddellijk ervaren wat er verandert wanneer je iets aanpast in in je mindset, gedrag of emoties. Dit maakt de ont-moeting met paarden vaak erg waardevol.

Kom het eens ervaren. In elk geval werk ik steeds op maat en bekijken we samen tijdens de intake waar jij nood aan hebt.

Naast coaching geef ik ook lezingen en workshops rond bepaalde thema's zoals hoogsensitiviteit, hoogsensitief opvoeden, verbindend communiceren, oplossingsgericht communiceren, stoppen met piekeren, ...

In de vakantieperiodes organiseer ik ook kinderkampjes en workshops voor jongeren rond zelfvertrouwen, aanpak van faalangst, durven, ontspannen, plannen en structureren, leren studeren,...

Mail me gerust voor meer informatie.